De natuurlijke ouder

~Voor een bevalling zoals de natuur het bedoeld heeft~

Over mij

Liefdevol- Mama van Kristo en Florence- Ondernemend-  Duurzaam leven- Tuinieren- Kookfanaat- Out of the box- Kruidenmengsels brouwen- Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik geloof wel dat ik het kan- Kiezen voor de moeilijke weg- Rotsvast vertrouwen- Enjoy life- Gezonde lifestyle- 

Natuurlijk en onvoorwaardelijk ouderschap 


Moeder en zoon


Hai! Ik ben Angela, het gezicht achter

De Natuurlijke Ouder:


Vanaf kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in natuurlijke middeltjes en hun invloed op onze gezondheid. Na mijn middelbare school koos ik dan ook voor een andere weg: ik verdiepte mij in orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. De achterliggende fysiologie vond ik zo interessant dat ik er voor koos om de reguliere gezondheidszorg in te gaan.  Ik werkte van de huisartsenpraktijk, tot aan het laboratorium en de operatiekamer. 

Tijdens mijn werk op de OK raakte ik zwanger. Toen wist ik het zeker: het was tijd voor een andere weg in mijn leven!

Gedurende het volgen van een zwangerschapscursus merkte ik hoeveel vrouwen en hun partners tegen de bevalling opkeken. Ik was wel wat gewend na het begeleiden van ouders tijdens een sectio (keizersnede), en had inmiddels een rotsvast vertrouwen gecreëerd in mijn eigen lichaam. Miljoenen vrouwen zijn ons al voorgegaan, waar komt dan toch die angst vandaan?

Na mijn eigen bewuste zwangerschap en natuurlijke bevalling, wil ik mijn kennis delen met andere (aanstaande) ouders. Voor ouders die nog op zoek zijn naar zichzelf, en het naar binnen keren tijdens de zwangerschap bied ik coaching op maat. 


Laten we samen de bevallingcultuur in Nederland veranderen! Vol vertrouwen in ons eigen lichaam,  met de kennis van de natuur.