Een specifieke vraag rondom jouw zwangerschap of bevalling?

Ontdek hoe ik je hierin kan ondersteunen

Iedereen is anders! Daarom sluit een compleet programma misschien niet helemaal aan bij de zaken waar jij tegen aan loopt. Ervaar jij bepaalde angsten of overtuigingen? Weet je gewoon niet zo goed wat je van een bevalling kunt verwachten? Of ben jij eerder bevallen, en op zoek naar handvatten hoe jij jouw aankomende bevalling heel anders kunt laten verlopen? Lees dan verder om te ontdekken hoe ik je hierin kan ondersteunen.

Ik wil een fijne bevalling, maar hoe?

Een fijne bevalling willen we het liefste allemaal, maar wat kun je er aan doen om jouw bevalling ook zo te laten verlopen?

Wil jij:

  • Geen complete cursus volgen, maar wel voorbereiden op de bevalling?
  • Ontdekken wat jij kunt doen om de bevalling soepeler te laten verlopen?
  • Jouw angsten en overtuigingen rondom de bevalling bespreken, en ontdekken hoe je hier mee om kunt gaan?
  • Samen uitzoeken hoe jouw natuurlijke behoeften tijdens de geboorte van je kindje vervuld kunnen worden?
  • Of heb je specifieke natuurlijke geboortevragen (hands-off, wel/ niet toucheren, oxytocine, inleiden, vitamine d en k, monitoring, etc.)?


In dit één-op-één consult (2-3 uur) geef ik je tip en tricks, kijken we samen naar wat jij belangrijk vindt tijdens de geboorte en tegen welke keuzes je aan kunt lopen. De rol van de geboortepartner, pijnbestrijding en angsten komen desgewenst ook aan bod.

De investering voor dit consult is nu slechts € 97,- Je kunt via onderstaande button contact opnemen voor het inplannen er van. Wil je toch liever een compleet programma volgen? Bekijk dan het bewust zwanger en bevallen programma eens.

Geboorte- Kristo

Ik heb een eerdere bevalervaring, en wil het deze keer anders:

Is jouw vorige bevalling niet verlopen zoals gewenst? Misschien voelde jij je niet gehoord door de zorgverleners en ervaarde je geen regie in tijdens het geboorteproces? Of werd je voor keuzes gezet waar je achteraf liever langer over nagedacht, en misschien wel een andere beslissing in had willen maken?

Ik kan een eerdere nare ervaring niet wegnemen, maar ik kan jouw verhaal wel aanhoren, en samen met jou een plan maken om het deze bevalling helemaal anders te doen.

 We gaan:

  • Jouw vorige bevalling(en) doornemen, en bespreken wat hierin voor jou niet fijn verliep
  • Een plan maken voor jouw komende bevalling, en samen bespreken welke punten voor jou van extra belang zijn
  • Tips en tricks doornemen om een bevalling soepeler en fijner te laten verlopen
  • (Natuurlijke) keuzemogelijkheden bespreken welke kunnen voorvallen tijdens een bevalling, zodat je ook een plan b hebt wanneer het anders verloopt
  • Samen werken aan het bewustwordingsproces en het connecten tussen jouw lichaam en je kindje. Hierdoor zal je het vertrouwen in jouw lichaam opnieuw terugkrijgen


De investering voor dit consult is nu tijdelijk €65,- per uur. Voorafgaand aan het consult bespreken we kort hoeveel tijd we nodig hebben, dit is afhankelijk van jouw situatie en eerdere ervaringen. Je kunt contact opnemen zodat we een vrijblijvend adviesgesprek kunnen inplannen. Mis je de basiskennis van het (natuurlijke) geboorteproces? Dan kun je dit consult aanvullen met de zwangerschapscursus, of kiezen voor het volledig begeleidde jaartraject Bewust zwanger en bevallen (zie button hierboven).  

Medische bevalling ervaring