arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij gezond en bewust zwanger zijn?

Ontdek de geheimen van een gezonde zwangerschap tot een bewuste bevalling

boek van conceptie tot geboorte

Van avocado's tot aan yoga

Tijdens je zwangerschap ben je nog bewuster bezig met gezond leven. Je schrapt bepaalde levensmiddelen van je boodschappenlijstje. Anderen worden er, ondanks dat je het misschien al jaren niet gegeten hebt, aan toegevoegd.

Je probeert relaxter door het leven te gaan, maar wanneer de yogahoudingen ook al niet lukken, ben je er even klaar mee.

Je wilt je kindje de best mogelijke start meegeven. Maar hoe doe je dat in tijden van hormoon rollercoasters en een groeiende buik? 

Van avocado's tot aan yoga

boek van conceptie tot geboorte


Tijdens je zwangerschap ben je nog bewuster bezig met gezond leven. Je schrapt bepaalde levensmiddelen van je boodschappenlijstje. Anderen worden er, ondanks dat je het misschien al jaren niet gegeten hebt, aan toegevoegd.


Je probeert relaxter door het leven te gaan, maar wanneer de yogahoudingen ook al niet lukken, ben je er even klaar mee.

Je wilt je kindje de best mogelijke start meegeven. Maar hoe doe je dat in tijden van hormoon rollercoasters en een groeiende buik? 

Tijdens de slapeloze nachten...

Ik weet het nog zo goed, al die goed bedoelde adviezen over wat ik tijdens mijn zwangerschap moest doen. Of de bevallingen die ineens op tv leken te verschijnen; vrouwen die met hun laatste kracht, huilend en schreeuwend de puf- instructies van de verloskundige probeerden op te volgen. Dat paste helemaal niet bij mij!

Ik ging op zoek naar alle andere mogelijkheden. Mijn hele boekenkast werd leeg getrokken. Eerst het scala medische boeken, mijn orthomoleculaire boeken en vervolgens wat antroposofie en natuurgeneeskunde. Daarna moest ook de boekenkast van mijn verloskundige het ontgelden. Dagen- en nachtenlang was ik op zoek naar wat er bij mij paste. 

En natuurlijk valt een bevalling niet van te voren te plannen, maar WAUW wat was ik blij met alle opgedane informatie. Ik had een zwangerschap en een bevalling die bij mij als persoon hoorde. Gebaseerd op mijn keuzes, en niet op de aanbevelingen en ideeën van anderen. Vol trots kan ik daar nog elke dag op terug kijken. Dat gun ik iedere vrouw. Ook jij verdient een prachtige bevalling!

Dit is zo uniek, dit wil jij niet missen:

Te volgen waar en wanneer jij dat wilt

Log in op je browser of via de app. Start direct vanuit je eigen woonkamer, in de trein of tijdens je vakantie

Toegang tot de besloten community

Deel jouw ervaringen in een veilige omgeving. Ontmoet gelijkgestemden, we 've got your back!

Advies en antwoord op al je vragen

Is iets niet duidelijk? Heb je aanvullende vragen? Ik sta voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden

Vanuit een natuurlijk perspectief

Niet uitgaan van de standaard protocollen, maar van de kracht van de natuur. Ontdek wat bij jou past!

Alle informatie op één plek

Je hoeft niet meer uren op zoek naar informatie uit boeken of het web af te struinen. Je vindt in de Academy talloze keuzemogelijkheden 

Een jaar lang toegang

Je kunt de lessen meerdere keren volgen en terug kijken, want je hebt maar liefst een heel jaar toegang. Ook handig dus voor wat extra steun na je bevalling! Direct na aanmelding heb je toegang tot de eerste module. Wekelijks krijg je toegang tot de volgende module.

€ 497,-

Bewust Zwanger & Bevallen

  • Ontdek wat jij wilt weten over een bewuste zwangerschap en bevalling
  • Een heel jaar toegang  
  • Toegang tot de cursus via de app
  • Lid van de beveiligde community 
  • Onbeperkt advies


Bonus 1: Meditaties voor jouw bevalling


Bonus 2: Een template voor je geboorteplan

Cursusinhoud

Module 1: Leefstijl

Met o.a.: ''Welke voedingsmiddelen kun jij eten en hebben een positief effect op de ontwikkeling van je kindje?'', ''Welke stoffen vermijdt je liever in je zwangerschap (en eigenlijk gedurende de rest van je leven)?'', het belang van bewegen en nog veel meer!

Module 2: Zwangerschap

Alle basiskennis over de duur van de zwangerschap en de ontwikkelingen per trimester, vind je in deze module terug. Maar ook de natuurlijke remedies tegen jouw zwangerschapskwaaltjes.

Module 3: Voorbereidingen

Doe mee met de meditaties, schrijf je eigen geboorteplan en kom meer te weten over een natuurlijke uitzet, kraampakket, en kraamzorg. Verder wordt er nog stilgestaan bij borstvoeding, kunstvoeding, ademtechnieken en de rol van de geboortepartner.

Module 4: De bevalling

Ontdek welke bevalhoudingen bij jouw passen, welke (natuurlijke) pijnbestrijding er gekozen kan worden, en hoe je bevalling verloopt wanneer het niet natuurlijk kan als bij een sectio (keizersnede) of een kunstverlossing.

Module 5: Na de bevalling

Hier leer je wat een ''Golden hour'' is,  en de varianten van een halve lotus of lotus geboorte.

Module 6: Afsluiting

Het nut van het schrijven van je bevallingsverhaal en het afsluiten van de zwangerschap.

Laat ons je verwelkomen binnen de community:

Wij maken gebruik van cookies