10 tips voor het schrijven van een natuurlijk geboorteplan

Voor een bevalling zoals de natuur het bedoelt heeft


  • Ga jij voor een hands-off, of hands-on bevalling?
  • Welke pijnbestrijding heeft jouw voorkeur?
  • Wat is het nut van een 'Golden hour'?
  • Welke keuze maak jij m.b.t. vitamine D en K?
50%
Je bent bijna klaar
Vul hier je gegevens in waar wij het e-book heen mogen sturen:
Download gratis

Karima

''Zeker een meerwaarde voor hen die bewust wensen te bevallen!''

Na het downloaden van het E-book heb ik het aandachtig en toch vlotjes doorgelezen. Het was kort & bondig en ik heb het  E-book dan ook direct naar 2 andere vriendinnen doorgestuurd. Het E-book was fijn om door te lezen en zeker een meerwaarde voor hen die bewust wensen te bevallen. 

Wat leuk dat je bezig bent met het schrijven van een natuurlijk geboorteplan, of deze wilt gaan schrijven! Tijdens mijn zwangerschap was ik net als jij op zoek naar tips voor mijn geboorteplan. Ik las oneindig veel onderzoeken, boeken en ervaringen van gelijkgestemden. Veel van deze opties heb ik gebundeld tot dit e-book. Op deze manier hoop ik vrouwen bewust na te laten denken over hun bevalling. Weet jij welke keuzes je wilt maken omtrent jouw bevalling? 

Ook als je hier nog niet uitgebreid over nagedacht hebt, is het de moeite waard om het e-book te lezen. Zo kun je alvast inspiratie opdoen en voelen waar jij blij van wordt. Met de tips neem ik je mee door de fases van een bevalling, en kun jij gemakkelijk per fase jouw eigen keuze maken. 

null

Deze keuzes mogen niet ontbreken in een natuurlijk geboorteplan

Voor iedere natuurlijke ouder (to be) zijn er talloze keuzemogelijkheden rondom de bevalling. Helemaal niet gek dus, als je even niet meer weet wat je in jouw geboorteplan moet opnemen. Met behulp van deze tips help ik je een heel eind op weg, of kom je op ideeën waar je niet eens aan gedacht hebt. Download het e-book nu direct om te voorkomen dat je iets vergeet!

50%
Je bent er bijna
Vul hier nog je gegevens in, zodat wij het e-book naar je toe kunnen sturen
Download nu