arrow_drop_up arrow_drop_down

10 inzichten voor een bewuste zwangerschap en bevalling

25-02-2021
Om 20:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat ga je ontdekken?

  • 10 inzichten voor een bewuste zwangerschap en bevalling


  • Welk geheim een positieve invloed heeft op jou en jouw kindje


  • Wat mijn redding was toen mijn bevalling onverhoopt anders liep, en hoe dit ook jou gaat helpen


  • Waarom je wilt voorkomen dat jouw verloskundige niet bij jou/jullie past


  • Ik onthul wat essentieel is voor een soepel verloop van de bevalling


  • Inclusief LIVE vraag- en antwoordsessie

Angela Doest

Het gezicht achter De Natuurlijke OuderHai! Ik ben Angela, het gezicht achter De Natuurlijke Ouder. In dit gratis webinar deel ik met jou 10 inzichten, welke je gaan helpen tijdens jouw reis van bewust zwanger zijn tot aan het bevallen

Zelf de regie behouden tijdens deze periode, en keuzes maken waar jij achter staat als persoon, vormen een essentieel onderdeel om positief terug te blikken op deze belangrijke periode in jouw leven. 

Ik weet hoe fijn het is om af te wijken van het protocol, omdat een andere optie beter aansluit op jouw behoeften. Gedurende mijn zwangerschap heb ik mijn medische kennis gecombineerd met orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. Met als resultaat: een periode vol vertrouwen in de natuur en een waanzinnige hands-off bevalling om met trots op terug te kijken

Ik heb al verschillende vrouwen mogen helpen bij het maken van hun bewuste keuzes. En ik gun het jou ook om keuzes te maken waarmee je dicht bij jezelf kunt blijven. In het webinar ontdek je welke stappen jij kunt zetten voor jouw bewuste zwangerschap en bevalling. 

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

LIVE

LIVE uitzending, zorg dus dat jij er bij bent!

Maximaal 100 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Wij maken gebruik van cookies