arrow_drop_up arrow_drop_down
Angela Doest

Ontdek jouw kracht

Aan de hand van Nine Star Ki

Online coaching zwangerschap

⭐ Wat is Nine Star Ki?⭐

Nine Star Ki, ook wel afgekort tot NSK, is een eeuwen oude methode afkomstig uit het oosten. Alles om ons heen bestaat uit energie, ook wij!  De energie van jouw geboortedag staat aan de grondslag voor wie jij als persoon bent; ''Wat heb je nodig om gelukkig te zijn?'', ''Hoe handel je in situaties van stress?'' en ''Op welke drijfveer baseer jij jouw keuzes?''.

Op basis van jouw geboortedatum wordt er een cijfercombinatie berekend. Ieder cijfer heeft zijn eigen energie en bijbehorende kenmerken. De combinatie van cijfers vormen jouw hoogstpersoonlijke gebruiksaanwijzing en een blauwdruk voor jouw leven

Vergelijk het echter niet met een westerse horoscoop, welke ons vertelt welke karaktereigenschappen bij een ram of weegschaal horen. Nee, NSK is dynamisch. Het geeft je inzicht in hoe jij je door jouw leven beweegt.

Het gezicht achter De Natuurlijke Ouder

Begrip en zelfkennis

Voor de zoveelste keer trapte ik in dezelfde valkuil: zo veel zorgen voor mijn omgeving, dat ik er zelf aan onderdoor ging. Waarom deed ik dat toch telkens? Keer op keer bleek het niet het gewenste effect te hebben, en bleef ik met een leeg gevoel achter. Gelukkig kwam Nine star ki toen op mijn pad.

Ik leerde dat zorgen voor anderen een van mijn kwaliteiten is, zolang dit in balans gehouden wordt. Des te meer ik leerde over Nine Star Ki, des te meer begrip ik had voor mijn omgeving. Ik herontdekte mijn eigen kwaliteiten, sommigen had ik al jaren weggedrukt omdat zij vroeger niet geaccepteerd werden.

Tegen de tijd dat mijn bevalling zich aandiende, was ik zo zelfbewust dat ik goed onder woorden kon brengen wat ik nodig had. Ik wilde zelf de touwtjes in handen hebben, gaf de verloskundig aan op welke manier zij met mij kon communiceren en mijn partner wist dat hij in mocht springen indien een zorgverlener mijn valkuilen triggerde. 

Met de handvatten van Nine Star ki ontwikkel je bewustwording over jezelf en jouw omgeving. 

De NSK speerpunten

Kwaliteiten

Waar ben ik goed in en waar sta ik voor?

Valkuilen

Wat belemmerd mij in mijn leven en hoe voorkom ik dezelfde fouten te maken?

Behoeften

Wat heb ik nodig om mezelf te zijn, en waar word ik blij van?

Drijfveren

Wat drijft mij in mijn handelen?

Nieuwsgierig? Ontdek wat NSK voor jou kan betekenen!

Is dit iets voor mij?

Herken jij je in één of meerdere punten? Dan kan NSK coaching je handvatten bieden:

  • Je hebt het gevoel dat mensen uit je omgeving jouw keuzes beïnvloeden
  • Je voelt je als (aanstaande) mama of papa vaak onzeker 
  • Je wilt je ware 'ik' herontdekken
  • Je maakt vaker dezelfde fouten, en je wilt weten wat hieraan ter grondslag ligt
  • Je zoekt de woorden om aan anderen uit te kunnen leggen wat jij nodig hebt
  • Je wilt inzicht in de basis (kwaliteiten, valkuilen, etc.) die jij je kindje kunt bieden, en leren waar je extra op kunt letten of hulp bij kunt gebruiken
€ 119,-
Nu tijdelijk € 97,-

NSK consult

Tijdens een consult (1- 1,5 uur) krijg je inzicht in jouw getallenreeks. Er wordt ingegaan op de speerpunten om elk van jouw getallen beter te kunnen begrijpen. We behandelen samen het vraagstuk waar je tegenaan loopt (of in de toekomst tegenaan denkt te lopen) en kijken hoe Nine Star Ki je daarbij kan helpen. 
Wij maken gebruik van cookies